Κατηγορίες
αθλητικά Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Συγχαρητήριο της παράταξης “Αξίζουμε Καλύτερα” και του Γ. Κιρκιλιαννίδη

Η παράταξη “Αξίζουμε Καλύτερα” και ο επικεφαλής της Γιάννης Κιρκιλιαννίδης σε μήνυμά τους αναφέρουν τα εξής:

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 29/5/2020 πέφτουν οριστικά οι τίτλοι τέλους για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, περιόδου 2019 – 2020.
Με την επικύρωση των βαθμολογιών ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέτυχε την πολυπόθητη άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, ενώ οι ομάδες Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Νίκη Αγκαθιάς παραμένουν στη Γ εθνική κατηγορία.

Σ αυτή τη δύσκολη για τον αθλητισμό περίοδο τέτοιου είδους ειδήσεις μας κάνουν υπερήφανους και μας γεμίζουν με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις διοικήσεις, στους προπονητές, στους τεχνικούς παράγοντες και στους ποδοσφαιριστές των τριών ομάδων του Δήμου μας που απέδειξαν ότι με σωστή οργάνωση και σκληρή δουλειά η επιτυχία είναι δεδομένη.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά η διοίκηση του Δήμου οφείλει τώρα να σταθεί δίπλα στις τρεις αυτές ομάδες αλλά και ευρύτερα σε όλες τις ομάδες του Δήμου μας και να τις ενισχύσει με κάθε τρόπο, οικονομικά αλλά και με καίριες παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Δίνουμε υπόσχεση ότι η παράταξη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο ευχόμαστε και στις τρεις ομάδες να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους ώστε να ανταποκριθούν επάξια στις νέες προκλήσεις και να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗΣ