Κατηγορίες
αθλητικά

Συγχαρητήρια Μπαρτζώκα σε Ζαφειράκη και Φίλιππο Βέροιας

Σε συγχαρητήρια μηνύματά του προς τις ομάδες του Ζαφειράκη Νάουσας και του Φιλίππου Βέροιας ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει τα εξής:

για την κατάκτηση τίτλου και την άνοδο στην κατηγορία Handball Premier, από το χάντμπολ τους «Ζαφειράκη Νάουσας

«Θερμότατα συγχαρητήρια για τη διπλή, σπουδαία επιτυχία που πέτυχε η ομάδα του Ζαφειράκη! Η στέψη του σε πρωταθλητή στο αγώνισμα του χάντμπολ και η ταυτόχρονη άνοδος της ομάδας στην ανώτατη κατηγορία, μας γεμίζει περηφάνεια. Ταυτόχρονα όμως, μας καλεί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, με κάθε δυνατό μέσο. Σας ευχαριστούμε που αναδεικνύετε την Ημαθία, θέτοντας υψηλό και ευγενικό φρόνημα, μας κάνετε περήφανους! Προσωπικά, έχετε και θα έχετε την αμέριστη υποστήριξη μου.»

για την άνοδο της ομάδας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ volleyball, στην κατηγορία Α1

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που έθεσαν ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και κατάφεραν να αναδείξουν την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στο βόλεϊ, στην ανώτατη εθνική κατηγορία. Τέτοιες συλλογικές προσπάθειες αποδεικνύουν ότι το όραμα και οι υψηλοί στόχοι, συνδυαζόμενοι από συστηματική προετοιμασία, αποδίδουν πάντα καρπούς.
Σε αυτή τη συστηματική προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και όλου του διοικητικού προσωπικού, θα βρίσκομαι δἰπλα στην ομάδα και θα τη στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Οι φιλοδοξίες σας και οι στόχοι σας είναι και δικοί μου στόχοι. Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους!»