Κατηγορίες
κορωνοϊός υγεία

Μακάρι να μη χρειαστεί να σας ξαναδούμε στην τιβί…

Σαφείς και οι δυο στην τελευταία τους εμφάνιση στη γνώριμη ενημέρωση των 6: αν τους ξαναδούμε σε καθημερινή ενημέρωση, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά με τον κορωνοϊό.

Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς: δε φταίνε αυτοί που τους είχαμε στους δέκτες μας καθημερινά. Έλαχε η θέση τους να είναι τέτοια, τέτοιες στιγμές. Και κάποιες φορές έγιναν και στόχοι (για αυτά που έλεγαν, για τον τρόπο που το έλεγαν, επειδή τα πρόσωπα τους τα συνδυάσαμε άρρηκτα με αποφάσεις που μας έκλεισαν μέσα στα σπίτια για μεγάλο διάστημα), κάποιες άλλες φορές έγιναν σκίτσο, γελοιογραφία ή ακόμη και τραγούδι.

Ας είμαστε ειλικρινείς και για κάτι ακόμη: η επιστημονική και πολιτική ευθύνη για καταστάσεις όπως αυτή που ζούμε είναι μεγάλη, βαριά (γράφουμε “ζούμε” επειδή ο κορωνοϊός εδώ είναι και δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει εύκολα).

Όπως και να ‘χει, το δίδυμο Χαρδαλιά – Τσιόδρα (ή Τσιόδρα – Χαρδαλιά) με την ενημέρωση της Τρίτης 26 Μαΐου μας χαιρέτησε.

Και όπως είπε ο Χαρδαλιάς, “Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά”.

Κύριοι, μακάρι να μη χρειαστεί να σας ξαναδούμε στην τιβί σε έναν νέο κύκλο ενημερώσεων για τον κορωνοϊό. Αυτό εύχονται όλοι και εμείς μαζί. Όχι επειδή έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σας. Απλά θέλουμε να τελειώνουμε με αυτόν το κορωνοϊό, επειδή θέλουμε να κλείσει οριστικά αυτός ο κύκλος το συντομότερο και να μην ξανανοίξει (γιατί θα χρειαστεί να κλείσουν πάλι άλλα πράγματα)…