Κατηγορίες
αθλητικά ΕΠΣ Ημαθίας - Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ποδόσφαιρο

Η κλήρωση έβγαλε κυπελλούχο τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα ο κορωνοϊός χτύπησε και το ποδόσφαιρο κι έτσι λόγω της διακοπής πρωταθλημάτων και κυπέλλων κάποια πράγματα – όσο κι αν το ήθελαν όλοι – δεν κρίθηκαν στα γήπεδα αλλά στα χαρτιά ή με κληρώσεις.

Το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου της Ημαθίας ήταν το Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, αλλά δυστυχώς λόγω της διακοπής χάσαμε την ευκαιρία να δούμε ένα ντέρμπι (που θα ήταν και τελικός κυπέλλου) βγαλμένο από τα παλιά και ο κυπελλούχος βγήκε μέσα από την κλήρωση.

Αυτό φυσικά δεν αφαιρεί τίποτε από την αγωνιστική πορεία και των δυο ομάδων – και ειδικά του Αστέρα που με περιορισμένο ρόστερ, περιορισμένα οικονομικά και με υπερπροσπάθεια κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Στη μνήμη όλων θα μείνουν οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά και τα ημιτελικά.

Στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για την κλήρωση και την ανάδειξη του κυπελλούχου 2019-2020 αναφέρονται τα ακόλουθα:

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης, στη Βέροια, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, σύμφωνα με την απόφαση 9986/8-5-2020 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων των κατά τόπους Ε.Π.Σ., η ομάδα που αναδείχθηκε να εκπροσωπήσει την Ε.Π.Σ.Η. στο Κύπελλο Ελλάδας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, είναι ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ.
Ως επιλαχούσα ομάδα ορίζεται το έτερο συμμετέχον στην κλήρωση σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.