Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Δήμος Αλεξάνδρειας

Δυο σημεία σε δρόμους της Αλεξάνδρειας που πρέπει να επέμβει ο Δήμος

Αρκετά είναι τα σημεία σε όλη την έκταση του Δήμου στα οποία πρέπει να επέμβουν συνεργεία για να αποκαταστήσουν προβλήματα στο οδόστρωμα.

Για τη Μελίκη δεν θα πούμε τίποτε (ακόμη), είναι στη μέση τα έργα για την αποχέτευση – με την ελπίδα ότι στη Μελίκη δεν θα ζήσουν τα… μεγαλεία που έζησαν επί 3-4 χρόνια, τουλάχιστον, οι κάτοικοι στο Πλατύ.

Σήμερα θα παρουσιάσουμε δυο σημεία μέσα στην Αλεξάνδρεια που μας επισημάνθηκαν.

Το πρώτο βρίσκεται στην οδό Δ. Πρόιου, λίγο πριν από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Η λακκούβα βρίσκεται ακριβώς στη μέση του δρόμου, οπότε αν βρεθούν και 2-3 παρκαρισμένα αυτοκίνητα είτε απ’ τη μια είτε απ’ την άλλη πλευρά τα πράγματα δυσκολεύουν και οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν ικανότητες σκιέρ για να περάσουν χωρίς να κάνουν ζημιά στο δικό τους ή στα παρκαρισμένα οχήματα.

Το δεύτερο βρίσκεται στην οδό Ταγμ. Γεωργούλη, λίγο μετά τη συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα.

Εκεί τα πράγματα είναι λίγο πιο διαφορετικά (ως προς τη χωροθέτηση της λακκούβας). Ο δρόμος πάντως δέχεται μεγάλο αριθμό οχημάτων καθημερινά, οπότε χρειάζεται και εκεί άμεση αποκατάσταση.

Και μην ξεχνάτε:

1. αν το όχημά σας ή εσείς πάθετε κάτι εξαιτίας του κακού οδοστρώματος, τότε δικαιούστε αποζημίωσης.

2. αν και εσείς δείτε στο μέρος όπου κατοικείτε παρόμοια προβλήματα, στείλτε στην Περισκόπηση (είτε με email, είτε με viber, είτε με messenger) φωτογραφίες για να τις ανεβάζουμε και να επισημάνουμε και από εδώ μέσα το πρόβλημα.