Κατηγορίες
αθλητικά Αλεξάνδρεια ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας

ΚΕΔΑ: κλειστός ο χώρος στο αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Σε ανακοίνωσή της σχετική με το αν είναι ή όχι ανοιχτός ο χώρος άθλησης γύρω από το Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας αναφέρει:

“Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Σύμφωνα με Κ.Υ.Απόφαση του ΦΕΚ της 03/05/2020 τεύχος δεύτερο με αρ. Φύλλου 1644 και συγκεκριμένα του άρθρου 3 παράγραφος 1, υποπαράγραφος γ), ισχύει:

Κατ’ εξαίρεση των απαγορεύσεων που επιβάλλονται δυνάμει του άρθρου 1, από τις 05.05.2020 επιτρέπεται η λειτουργία των ανοικτών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας για τα αθλήματα: αντισφαίριση, γκολφ, ιππασία, σκοποβολή, τοξοβολία, αεραθλητισμός, μηχανοκίνητος αθλητισμός, υποβρύχια δραστηριότητα και ορειβασία-αναρρίχηση και η χρήση τους από αθλητές και μέλη τους, ηλικίας δεκαπέντε (15) ετών και άνω.

Σε όλες τις περιοριστικά αναφερόμενες περιπτώσεις της παρ.1, η χρήση γίνεται με βάση το γενικό υγειονομικό πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και τις τυχόν ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας [περ.α) και γ]ή της διοργανώτριας αρχής[περ.β)].

Κατ’ επέκτασιν οι εγκαταστάσεις των γηπέδων αντισφαίρισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου – Αμφιθεάτρου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το αθλητικό σωματείο “ΖΕΦΥΡΟΣ” και τα μέλη τους, σύμφωνα πάντα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ενώ ο υπόλοιπος χώρος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό μέχρι νεώτερης απόφασης των αρμόδιων Υπουργείων.”