Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας ευχές

Το πασχαλινό μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη

Στο μήνυμά του για το Πάσχα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας,

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από τη πολιτεία, για παράταση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού συνεχίζουμε να ζούμε καταστάσεις, που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Ο κορωνοϊός βρίσκει έδαφος στην κοινωνικότητα μας και ειδικά αυτές τις ημέρες που γιορτάζουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το ΠΑΣΧΑ.

Κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που βιώνουμε σήμερα, όμως είναι υποχρέωσή μας να το διαφυλάξουμε για τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Η συμμόρφωση όλων μας στο μήνυμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» πρέπει να έχει καθοριστικό αντίκτυπο στην επιτυχία της κοινής μας προσπάθειας, για να επιστρέψουμε σύντομα στη κανονικότητά μας και δεν πρέπει την απερισκεψία των λίγων, να τη πληρώσουμε όλοι.

Κάνουμε υπομονή και τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα, διότι δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε όσα κερδίσαμε μέχρι σήμερα.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά και οι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας, είμαστε παρόντες για όσο χρονικό διάστημα χρειασθεί και θα διαρκέσουν τα μέτρα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης που περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη όλοι μας και πολύ περισσότερο οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Στόχος μας είναι, κανένας να μη νοιώθει, μόνος του αυτές τις μέρες του Πάσχα.

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς, εσείς “μείνετε σπίτι”.

Εύχομαι η φλόγα του Αναστάσιμου Φωτός να κρατήσει ζεστές τις καρδιές όλων μας

Καλό Πάσχα & Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.