Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Συνεχή τα κρούσματα παραβατικότητας στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Συνεχίζονται τα κρούσματα παραβατικότητας, οι κλοπές και οι διαρρήξεις, το τελευταίο δεκαήμερο στο Δήμο Αλεξάνδρειας.
Οι διαρρήκτες και οι κλέφτες έχουν βρει ευκαιρία λόγω των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας που ισχύουν (λόγω της μειωμένης κίνησης του κόσμου – ειδικά τις βραδυνές ώρες) και χτυπάνε σπίτια, δημοτικά καταστήματα, φαρμακείο, πρατήρια καυσίμων, κλέβουν οχήματα. Κάποιες φορές οι δράστες πετυχαίνουν το στόχο τους, κάποιες άλλες ευτυχώς όχι.

Είναι γνωστό πως στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας οι αστυνομικές υπηρεσίες (σε Αλεξάνδρεια και Πλατύ) είναι υποστελεχωμένες. Το πρόβλημα αυτό το έχουν αναδείξει ουκ ολίγες φορές και οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο κάδρο μπαίνουν και οι αποσπάσεις αστυνομικών στον Έβρο (έστω και ένας να λείψει το κενό είναι εμφανές) αλλά και οι έλεγχοι για τα περιοριστικά μέτρα. Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τους αστυνομικούς που πρέπει να βγάλουν βάρδιες σε μια τεράστια περιοχή, με υποδομή που όλοι έχουν πει πως πρέπει να αλλάξει και ταυτόχρονα να ενισχυθεί.

Τόσο ο Δήμος Αλεξάνδρειας (που είναι και μεταξύ των παθόντων) όσο και οι βουλευτές θα πρέπει να κινηθούν άμεσα ώστε να ενισχυθεί άμεσα η Α.Δ. Ημαθίας και η περιοχή ειδικότερα.