Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα

Στις 11 Μαΐου δημοπρασίες αγροτεμαχίων από το Δήμο Αλεξάνδρειας

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας:

  • Την ώρα 09:00 με 10:00 για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου της Κοινότητας Πρασινάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος.
  • Την ώρα 10:00 με 11:00 για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου της Κοινότητας Καμποχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας
  • Την ώρα 11:00 με 12:00 για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων της Κοινότητας Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας.
  • Την ώρα 12:00 με 13:00 για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων της Κοινότητας Προδρόμου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης.

Πρώτη επαναληπτική ορίζεται η 18η Μαΐου 2020 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Δεύτερη επαναληπτική ορίζεται η 25η Μαΐου 2020 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας – Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23333 51304 (κα Αρβανιτοπούλου).