Κατηγορίες
διάφορα

Αυστραλία: πήγε να επιστρέψει στο σούπερ μάρκετ 4.800 ρολά χαρτιού υγείας

Αφού προμηθεύτηκε άπειρα ρολά χαρτιού υγείας για να περάσει την καταιγίδα του κορωνοϊού, τώρα θέλει να τα πουλήσει/επιστρέψει στο μαγαζί επειδή απλά είναι πάρα πολλά και δεν μπορεί να τα … πουλήσει!

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία. Ο πωλητής είχε αγοράσει χαρτιά που φτάνουν για καμιά εκατονταετία και τώρα δεν ξέρει τι να τα κάνει, επειδή υπάρχουν και απαγορεύσεις για πώληση συγκεκριμένων ειδών.

Προσπάθησε να τα πουλήσει-επιστρέψει σε σούπερ μάρκετ που ονομάζονται Drakes, στην Αδελαΐδα (Adelaide), αλλά ο ιδιοκτήτης δεν τα ήθελε. Όπως είπε, ο τύπος είχε προσπαθήσει να τα πουλήσει νωρίτερα στο διαδίκτυο, όμως η διαδικτυακή πλατφόρμα δεν δέχθηκε να γίνει κάτι τέτοιο και του “κατέβασε” τον λογαριασμό του.

Μαζί με τα 4.800 ρολά χαρτιού υγείας (150 συσκευασίες των 32 ρολών έκαστη) ήθελε να πουλήσει στο σούπερ μάρκετ και περίπου 150 συσκευασίες του ενός λίτρου με αντισηπτικό.

Για να καταλάβουμε τον πανικό που επικρατούσε στην Αυστραλία στις αρχές του προηγούμενου μήνα – και από εκείνο τον πανικό κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν λεφτά στοκάροντας προϊόντα που θεωρούσαν ότι θα τα μεταπουλούσαν και θα έπιαναν την καλή… – αρκεί να αναφέρουμε κάτι που λέει στο βίντεο ο άνθρωπος από το σούπερ μάρκετ: μέσα σε 4 εβδομάδες πούλησαν χαρτιά υγείας που συνήθως πουλάνε μέσα σε οκτώ μήνες ενώ πούλησαν μέσα σε εννέα ημέρες όσο αλεύρι πουλάνε μέσα σε ένα χρόνο.

Δείτε βίντεο από το Sky News, στο οποίο μιλάει ο ιδιοκτήτης: