Κατηγορίες
Ημαθία κοινωνία Νάουσα

Νάουσα: δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ

Ο Ε.Ε.Σ. μέσω του Περιφερειακού Τμήματος Νάουσας συνέλεξε νωπά προϊόντα και είδη παντοπωλείου, μέσω προσφορών των μελών του, επιχειρήσεων και φίλων του Ε.Ε.Σ.

Εθελοντές των τμημάτων της κοινωνικής πρόνοιας, της νοσηλευτικής και των σαμαρειτών συσκεύασαν σε σακούλες αγάπης τις προσφορές και με πολύ διακριτικότητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα διένεμαν σε πολυμελείς και μονογονικές οικογένειες της Νάουσας.

Για την πράξη αγάπης από το περίσσευμα των συμπολιτών μας στην υγειονομική κρίση που βιώνουμε τους ευχαριστούμε όλους πολύ.

Παράλληλα εθελοντές βοηθούν καθημερινά στη διανομή του συσσιτίου Νάουσας της Ιεράς μας Μητροπόλεως, κάνοντας πράξη τις θεμελιώδεις αρχές του Ε.Ε.Σ.” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τοπικού Τμήματος Νάουσας του Ε.Ε.Σ.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Νάουσας, συνεχίζει να δέχεται προσφορές αγάπης και η μακρόχρονη εμπειρία των εθελοντών του, εγγυάται την απρόσκοπτη διανομή, στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Τόσο ο πρόεδρος Γ. Ιωαννίδης τηλ: 6982758310 όσο και ο υπεύθυνος της κοινωνικής πρόνοιας Κ. Παραστατίδης τηλ:6977273414 βρίσκονται πάντα στη διάθεση σας για τα λεπτά ζητήματα της αλληλεγγύης των συμπολιτών μας. Ευχόμαστε Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και δύναμη.