Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια αστυνομικές ειδήσεις τοπική επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε στο καφενείο της Αλεξάνδρειας

Τους δράστες της ληστείας που είχε γίνει σε κατάστημα στην Αλεξάνδρεια το βράδυ της 10ης Μαρτίου εντόπισε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, εξιχνιάστηκε η ληστεία και για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ατόμων, ένα από τα οποία εντοπίσθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Απριλίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2020, τα δύο από τα παραπάνω άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν σε κατάστημα στην Ημαθία, όπου με την απειλή πιστολιού και την χρήση σωματικής βίας με γκλομπ σε βάρος της υπαλλήλου και θαμώνα του καταστήματος, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, ο τρίτος συνεργός τους διευκόλυνε τις κινήσεις τους υποδυόμενος τον πελάτη τους καταστήματος, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους ανέμενε γυναίκα συνεργός τους.

Σε έρευνα των αστυνομικών στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ρόπαλο. Επιπλέον, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.