Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας Ημαθία

Δωρεά 10 laptop στον Δήμο Νάουσας για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του 1ου Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας

Στην δωρεά δέκα (10) φορητών υπολογιστών στον Δήμο Η.Π. Νάουσας προχώρησε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης – ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος, με την επιθυμία οι υπολογιστές να παραδοθούν στο 1ο Λάππειο Γυμνάσιο Νάουσας, στο πλαίσιο στήριξης της τηλεκπαίδευσης και ευρύτερα των εκπαιδευτικών αναγκών του σχολείου, που έχουν προκύψει λόγω και των αναγκαστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοιού.


Η παράδοση των υπολογιστών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/04/2020, στον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα, παρουσία του Αντιδημάρχου, Νεολαίας Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιώργου Τριανταφύλλου, της Διευθύντριας του 1ου Λαππείου Γυμνασίου κ. Μαρίας Ζερβάκη και του Προέδρου του ΕΚΕΔΙΜ κ. Κώστα Θεοχαρόπουλου.


Με αφορμή την δωρεά ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας επεσήμανε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Θεοχαρόπουλο για τη γενναιόδωρη προσφορά των φορητών υπολογιστών στο 1ο Λάππειο Γυμνάσιο Νάουσας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και γενικότερα οι εκπαιδευτικές ανάγκες, ειδικά για τους μαθητές που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στη χρήση υπολογιστών, αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο. 

Η μάθηση είναι δικαίωμα για όλους είτε στο σχολείο είτε στις έκτακτες συνθήκες – όπως οι σημερινές – μέσω της τηλεκπαίδευσης και ως δημοτική αρχή χαιρετίζουμε και υποστηρίζουμε ανάλογες δράσεις.»