Κατηγορίες
αγορά κοινότητα Μελίκης

Ανακοίνωση συμμετεχόντων στη λαϊκή της Μελίκης της 16ης Απριλίου 2020

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας – υπό το πρίσμα των περιορισμών που ισχύουν, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού – κατόπιν συνεργασίας με τους αντίστοιχους συνδέσμους εμπόρων και παραγωγών Λαϊκών αγορών, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εμπόρων και των παραγωγών που έχουν δικαίωμα πώλησης στη Λαϊκή Αγορά της Μελίκης της Πέμπτης 16 Απριλίου 2020:

ΕΜΠΟΡΟΙ

ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΣΚΑ
ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΜΗΝΑΣ
ΚΑΡΑΛΗ ΧΑΣΑΝ
ΓΙΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΖΙΤΖΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΕΝΙΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΝΥΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΚΟΥΡΠΕΚΛΗΣ
ΜΥΡΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ
ΑΤΣΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΙΚΟΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ
ΜΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


“Για το χρονικό διάστημα από 23.3.2020 έως και 30.4.2020 επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών της παραγράφου 9 του άρθρου 2 του ν. 4497/2017, σε όλη την Επικράτεια, ως ακολούθως:

Α. Σε κάθε λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

Β. Οι φορείς λειτουργίας των λαϊκών αγορών δημοσιοποιούν πίνακα με τους συμμετέχοντες, κάθε φορά, πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) στις λαϊκές αγορές ευθύνης τους.

Γ. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.”