Κατηγορίες
Ημαθία Οικονομία

Φοροτεχνικοί Ημαθίας: “Συμβουλές προς φορολογούμενους… εργοδότες και εργαζόμενους”

Έκκληση προς τους φορολογούμενους, εργαζόμενους και εργοδότες, να δοθεί λίγος χρόνος στους φοροτεχνικούς για να μελετήσουν όλα αυτά που έχουν υιοθετηθεί στα φορολογικά/εργασιακά κλπ λόγω του κορωνοϊού απευθύνει, δια του προέδρου της, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ημαθίας.

Πρόκειται για μια απολύτως κατανοητή έκκληση/συμβουλή, αφού ο όγκος όσων έχουν αποφασιστεί τις τελευταίες ημέρες είναι τεράστιος και η δουλειά που έχει πέσει στις πλάτες των φοροτεχνικών είναι αρκετή.

Στο σημείωμά του ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε. Ημαθίας Στ. Ζυγουλιάνος αναφέρει:

Μέσα σε μια εβδομάδα έχουν δημοσιευτεί ενενήντα τέσσερις (94) εγκύκλιοι/αποφάσεις και τέσσερις (4) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που αφορούν τον κορωνοϊό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να παίρνετε τηλέφωνο όποτε διαβάζετε κάτι σε κάθε τελευταίο blog ή σε κάθε site ή όποτε βλέπετε κάτι στην τηλεόραση.

Όλα τα παραπάνω θέλουν προσεκτική μελέτη ατελείωτων ωρών. Ό,τι χρειαστεί να γίνει και αφορά τη συγκεκριμένη συγκυρία δε θα γίνει ούτε από μόνο του, ούτε αυτόματα. Οπότε, πέρα από τα email που λαμβάνετε οι εργοδότες κάθε τόσο, θα κληθείτε να δώσετε την εντολή σας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και ηλεκτρονικές υποβολές.

Έως τότε #menoumespiti !

Ε.Φ.Ε.Ε. Ν.Ημαθίας