Κατηγορίες
Ελλάδα επικαιρότητα Τουρκία

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της Τουρκίας με τους… “μετανάστες”

Έχει γίνει πλέον σαφές και στους πιο δύσπιστους ότι τις τελευταίες 3 μέρες βλέπουμε σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο του Ερντογάν να πλημμυρίσει την Ελλάδα με άσχετους που θέλει να τους βάλει στη χώρα μας και τους έχει βαφτίσει “πρόσφυγες”.

Τους ενθαρρύνει η τουρκική ηγεσία, τους συνοδεύει με στρατιωτικά οχήματα για να φτάσουν στα σύνορα, τα οποία τους έχει πει ότι είναι ανοιχτά και μπορούν να περάσουν. Μέχρι και με ταξί τους κουβαλάνε στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες αποσταθεροποίησης στην παραμεθόριο.

Μπροστά στη συνοριακή γραμμή οι Τούρκοι κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: βγάζουν στην πρώτη σειρά μωρά και μανάδες (όχι πάνω από το 0,001% των συγκεντρωμένων στα σύνορα), που έχουν γίνει αντικείμενα εκμετάλλευσης και εργαλεία στην πολιτική της Τουρκίας. Μπας και πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη ότι οι “ανάλγητοι και κακοί Έλληνες” δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο και δεν δέχονται κανέναν.

Αρκετές είναι και οι βάρκες που καταφθάνουν στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στο πλαίσιο του ίδιου ακριβώς σχεδιασμού της Τουρκίας.

Οι εικόνες – αυτές που φτάνουν τις τελευταίες ώρες κυρίως από τον Έβρο – είναι αδιάψευστοι μάρτυρες πως δεν πρόκειται περί προσφύγων, τουλάχιστον στο 99,999% των περιπτώσεων. Για παράδειγμα, δεν είναι από τη Συρία (στην οποία ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα κόντρα στη συμμαχία Αλ Ασάντ – Ρωσία), όπως θέλει να τους παρουσιάσει η Τουρκία και εκβιάζει την αφελή Ευρώπη.
Είναι από τρίτες χώρες, απ’ την Ασία και την Αφρική. Που έφτασαν με χίλιους δυο τρόπους στην Τουρκία, με τα πόδια ή με απευθείας τουρκικές πτήσεις.

Ορθώς η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα και ορθότερα πιέζει με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο ώστε να μην μπει κανείς μέσα στην ελληνική επικράτεια.

Μπροστά στον κίνδυνο της κατευθυνόμενης παραβίασης των συνόρων μας είμαστε μόνοι. Και οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε μόνοι λέγοντας μόνο την αλήθεια για τα γεγονότα λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα προφύλαξης, ενώ οφείλουμε να ενημερώσουμε ως σοβαρό κράτος όλο τον κόσμο για το θέμα, με καταιγισμό φωτογραφιών και βίντεο απ’ τον Έβρο και τα νησιά, για να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς παίζεται – άσχετα αν δεν πάρουμε βοήθεια από κανέναν…