Κατηγορίες
κορωνοϊός Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης καλεί βουλευτές της ΝΔ και μέλη της Κυβέρνησης να δώσουν το 50% του μισθού τους

Να καταθέσουν στον ειδικό λογαριασμό για την καταπολέμηση του κορωνοϊού το 50% του μισθού τους του επόμενου διμήνου καλεί τους βουλευτές της ΝΔ και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αυτό μέσα από μια ανάρτησή του στο facebook. Επίσης στην ίδια ανάρτηση εκφράζει τη βεβαιότητα πως το ίδιο θα πράξουν και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής.

Γράφει στην ανάρτησή του:

μητσοτάκης 50100

Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.