Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Και εκεί που πετούσαμε αμέριμνοι τον αητό… να ‘σου κι η ΑΑΔΕ να “μοιράζει εγκεφαλικά”!

Τόσα χρόνια τα γνωστά sites και blogs μας βομβαρδίζουν με “ειδήσεις” που αναφέρουν ότι νεαρές τραγουδιάρες – μοντέλες – τηλεπερσόνες “ρίχνουν το ίντερνετ” με τις εμφανίσεις τους (συνήθως στη Μύκονο ή σε χειμερινούς προορισμούς) και “μοιράζουν εγκεφαλικά”.

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας ήταν η σειρά μιας πιο γνώριμής μας, της ΑΑΔΕ, να “μοιράσει εγκεφαλικά” – αφού γύρω στο μεσημεράκι χιλιάδες άνθρωποι είδαν στις οθόνες του κινητού τους μήνυμα από την Αρχή!

Οι πρώτες σκέψεις όλων ήταν οι “καθιερωμένες”:

  • τι θέλουν πάλι;;”,
  • “αφού τη δόση την έβαλα…”,
  • καλά ρε γαμώτο, αργία δεν είναι σήμερα για το δημόσιο;;“,
  • τέτοια μέρα δεν μας αφήνουν σε ησυχία ούτε σήμερα!!

και άλλα τέτοια.
Το άνοιγμα όμως του μηνύματος και η ανάγνωσή του άλλαξε τη διάθεση, αφού μας θυμήθηκαν για καλό σκοπό: ήταν ένα μήνυμα σχετικό με τον κορωνοϊό που η ΑΑΔΕ έστελνε για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας σε όλα τα email που έχει στη διάθεσή της (βασικά πιστεύουμε πως πρέπει να είναι η υπηρεσία/Αρχή με το πιο επικαιροποιημένο και ευρύ αρχείο email όλης της Ελλάδας).

Για καλό σκοπό λοιπόν ήρθε το mail που ήρθε διαφορετικές ώρες στον καθένα (αρκεί να το διαβάσαμε όλοι) και πολύ έξυπνη η σκέψη – αφού θα φτάσει στις συσκευές όλου το κόσμου που έχει συναλλαγές με την ΑΑΔΕ, το taxinet κλπ κλπ…