Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλεϊ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: με νίκη συνοδεύτηκε το πρώτο επίσημο παιχνίδι αγοριών του ΓΑΣ μετά από 27 χρόνια

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η ομάδα παμπαίδων του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, ενός συλλόγου που μετά από 27 χρόνια “κατέβασε” ομάδα σε πρωτάθλημα αγοριών.

“Το τελικό αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς ένας μεγάλος στόχος της Διοίκησης του συλλόγου υλοποιήθηκε. Πολλοί, ακόμη και άνθρωποι του “βόλεϊ”, το θεωρούσαν ακατόρθωτο. Εμείς το πιστέψαμε και με την βοήθεια και εξωδιοικητικών παραγόντων, τα καταφέραμε. Το όραμά μας για την ανάπτυξη του αθλήματος συνεχίζεται…” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της αξιόλογης ομάδας της Κατερίνης και να κερδίσει με 3-0 σετ (25-12, 25-11, 25-10). Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν μεγάλη όπως και η διαφορά ηλικίας, καθώς ο Αίολος Κατερίνης έχει πολλούς αθλητές μικρής ηλικίας.

“Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αλλά και στους προπονητές τους, που με πολύ ζήλο προετοίμασαν τους αθλητές.
Ως Διοίκηση να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των αθλητών, τους προπονητές μας κ. Σταυρόπουλο Γιάννη, κ. Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, κ. Χατζοπούλου Δήμητρα, τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Στούπα Παναγιώτη και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν στην εκπλήρωση αυτού μας του ονείρου, την σύσταση αγωνιστικής ομάδας αγοριών!!!”

Σύνθεση : Γιαννόπουλος Θάνος, Ρεσινιώτης Ηλίας, Πρόιος Δημήτρης, Καλτσουνάκης Κώστας, Κίτσας Παναγιώτης, Θεοδωρίδης Δημήτρης, Παναγιωτόπουλος Μ., Κωστόπουλος Παν.
Προπον.: Σταυρόπουλος Γιάννης – Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα
Βοηθ. Προπ.: Χατζοπούλου Δήμητρα

Επομ. Αγωνιστική (κεκλεισμένων των θυρών)
Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια – Πιερικός
Κυριακή 15/3/2020
Ώρα : 14:00