Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας Ημαθία κορωνοϊός

Αναστέλλει – λόγω κορωνοϊού – κάθε εκδήλωση σε χώρους πολιτισμού της κυριότητάς του ο Δήμος Νάουσας

Την αναστολή του συνόλου των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στους χώρους πολιτισμού που ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου Νάουσας από σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και για διάστημα (4) τεσσάρων εβδομάδων αποφάσισε ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.
Επίσης, με την ίδια απόφαση για το ίδιο διάστημα δεν θα παραχωρηθεί αίθουσα ή χώρος πολιτισμού για διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Αναλυτικά η απόφαση του δημάρχου Νάουσας είναι η ακόλουθη:

“Aναστολή του συνόλου των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στους χώρους πολιτισμού που ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου Νάουσας

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010
Τα μέτρα που ελήφθησαν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για τον κορωνοϊό, τα οποία ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας ,καθηγητής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

την αναστολή του συνόλου των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στους χώρους πολιτισμού που ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου Νάουσας από σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και για διάστημα (4) τεσσάρων εβδομάδων. Επίσης, για το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν θα παραχωρηθεί αίθουσα ή χώρος πολιτισμού για διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η.Π. ΝΑΟΥΣΑΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”