Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας Ημαθία

Στη Νάουσα ο υφυπουργός Θ. Καράογλου – συναντήθηκε με το δήμαρχο Ν. Καρανικόλα

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρο Καράογλου υποδέχτηκε στο Δημαρχείο την Τρίτη (04/02/2020) ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας,  στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας του πρώτου στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας – για τη συνάντηση με το δήμαρχο Αλεξάνδρειας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, σε προηγούμενη ανάρτηση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης (που συνόδευε τον υφυπουργό), ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία Ηλίας Φωτιάδης και οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, Αντώνης Καραγιαννίδης και Γιώργος Τριανταφύλλου.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης – που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα – ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα σημαντικά και τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Νάουσας.

Παράλληλα, τόνισε την σημαντική υποστήριξη του Υφυπουργού κ. Θεόδωρου Καράογλου σε ό,τι αφορά στην διοργάνωση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Νάουσας, που θα τεθούν και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Εσωτερικών.