Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία

Πρόγραμμα της ΠΚΜ για ηλικιωμένους συμπολίτες μας παρουσιάστηκε στην Αλεξάνδρεια

Η παρουσίαση του προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας “Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων” έγινε το πρωί της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο του ΚΑΠΗ, στην Αλεξάνδρεια.
Την παρουσίαση έκανε ο Δημήτρης Ρωσσάκης, συντονιστής του έργου.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους ηλικιωμένους, υπηρεσίες που χρησιμοποιούν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας – τηλεπικοινωνιών ώστε να εξυπηρετηθεί μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων που ζουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην παρουσίαση του προγράμματος το Δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Στέφανος Δριστάς, την Περιφέρεια ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Μουρτζίλας ενώ στην παρουσίαση το παρών έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και πολλοί συνδημότες μας.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο, στο οποίο ο συντονιστής του έργου, Δημήτρης Ρωσσάκης, μας εξηγεί – μέσα απ’ τον φακό της Περισκόπησης – τι ακριβώς είναι αυτό το πρόγραμμα και πως θα λειτουργεί.