Κατηγορίες
Ημαθία σύλλογοι

Κοπή πίτας και Γενική Συνέλευση στην Ε.Μ.Ι.Π.Η. – Το νέο Δ.Σ. της περιόδου 2020-2022

Το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού  Ν. Ημαθίας και η κοπή βασιλόπιτα, στην έδρα της Εταιρείας, στη Βέροια.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Αρχιμ. Παύλος Σταματάς, με την παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Δημήτριου Πυρινού και του Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης και Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας κ. Χρήστου Τσιούντα.

Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση της Ε.Μ.Ι.Π.Η., όπου έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων της τριετίας 2017-2019, από την πρόεδρο του Δ.Σ Ολυμπία Μπέτσα και τον Ταμία Παναγιώτη Δαβόρα, διαβάστηκε το πόρισμα της Ελεγκτικής Επιτροπής από τον πρόεδρό της Δημήτρη Χρυσικόπουλο και έγινε συζήτηση για θέματα που απασχολούν την Εταιρεία και το έργο της.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, για την περίοδο 2020-2022 και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Έπειτα από την ψηφοφορία, αλλά και την κατανομή των αξιωμάτων που έγινε την επομένη ημέρα, οι νέες συνθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Μ.Ι.Π.Η. είναι οι  εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο περιόδου 2020-2022:

Πρόεδρος: Εμμανουήλ Ξυνάδας
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Δαβόρας
Γραμματέας:  Ολυμπία Μπέτσα
Ταμίας: Ιωάννα Ζιώγα
Μέλη: Παρασκευή Παυλίδου, Δημήτριος Πυρινός, π. Αθανάσιος Βουδούρης
Αναπλ. Μέλος: Νικόλαος Βουδούρης

Ελεγκτική Επιτροπή:

Πρόεδρος: Χριστίνα Οβεζίκ
Μέλη: Δημήτριος Χρυσικόπουλος, Σταμάτης Κωνσταντούδης