Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα Ημαθία

Δεν ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με τους αγρότες στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Δεν κατέστη τελικά δυνατό να τα ακούσει όλα και αποχώρησε από τη σύσκεψη του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας (που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδης.

Αίτια ήταν λόγοι ασφαλείας, αφού η ασφάλειά του τον ενημέρωσε ότι στο χώρο κοντά στο Επιμελητήριο Ημαθίας (όπου γίνονταν η συνάντηση) βρίσκονταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονταν.

Παρά τις προτροπές των αγροτών που τον διαβεβαίωναν ότι η ασφάλειά του θα ήταν οι ίδιοι, ο Βορίδης – και για να αποκλιμακωθεί η ένταση που υπήρχε εκείνη τη στιγμή – δεν παρέμεινε στο χώρο σχολιάζοντας μεταξύ άλλων “δεν θα φτάσουμε να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες …” ενώ η τελευταία του κουβέντα πριν αποχωρήσει ήταν “δυστυχώς…”.

“Θα σας βγάλουμε εμείς κύριε υπουργέ, μη φοβάστε τίποτε”, φώναξε από το βάθος της αίθουσας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Νίκος Καμανάς, σε μια ύστατη προσπάθεια να παραμείνει στο χώρο ο Μ. Βορίδης και να τοποθετηθεί επί του συνόλου των θεμάτων που οι αγρότες της Ημαθίας ήθελαν να του θέσουν.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο, από τον Πληροφοριοδότη (οι φωτογραφίες είναι από τον Πληροφοριοδότη επίσης).