Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί και εύχεται

Από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε με νέες σκέψεις, νέες ελπίδες ,αισιοδοξία και νέα όνειρα. Όμως για μας, το Ειδικό Δημοτικό Αλεξάνδρειας, το 2019 έφυγε με πολλές όμορφες και χαρούμενες αναμνήσεις, δημιούργημα ανθρώπων, συλλόγων που ήταν κοντά μας στο τέλειωμα του χρόνου αλλά και σε όλη τη διάρκεια του 2019 .
Για αυτούς τους λόγους θα πρέπει να ευχαριστήσουμε:


Τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου, τις δασκάλες τους κ.Δέσποινα Αμαραντίδου και Γενοβέφα Πίτση, γονείς των μαθητών/τριών, που επισκέφθηκαν το σχολείο μας για να μας τραγουδήσουν τα κάλαντα στα ποντιακά με τη συνοδεία λύρας και νταουλιού και να κατασκευάσουμε όλοι μαζί ένα ημερολόγιο.
Αρχικά, τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και έπειτα μαθητές του 1ου Δημοτικού παρέα με τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου κατασκεύασαν ένα ημερολόγιο.
Οι μαθητές αλληλεπίδρασαν πολύ θετικά και οι δύο πλευρές πέρασαν πολύ όμορφα!
Στη συνέχεια, οι οργανοπαίκτες έπαιξαν ποντιακούς σκοπούς και οι μαθητές/τριες μαζί με τους εκπαιδευτικούς ξεκίνησαν το χορό!
Τέλος, οι μαθητές-τριες και των δύο σχολείων κεράστηκαν από τα γλυκά και τα εδέσματα που έφεραν οι μητέρες των μαθητών/τριών του τμήματος !
Ευχαριστούμε θερμά τις δασκάλες Δέσποινα Αμαραντίδου και Γενοβέφα Πίτση, καθώς και τους γονείς για αυτή την όμορφη ,ξεχωριστή και ιδιαίτερη εκδήλωση τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία ,χαρά και δημιουργία .

Ευχαριστούμε πολύ την κα Καρανικολακοπούλου Φιλιώ και τον κ. Πανταζόπουλο Θωμά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ που είχαν ετοιμάσει ένα όμορφο πρωϊνό με όμορφες, γευστικές απολαύσεις και δώρα. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Γεωργία Κισικίδου του Καφέ- μεζεδοπωλείου «Γ Ι Α ΡΝΤΙΜ » που με ιδιαίτερη διάθεση και αγάπη περιποιήθηκε τους μαθήτριες/τες και πέρασαν όμορφα, χαρούμενα, γιορτινά!
Οι μαθητές-τριες του σχολείου μας απόλαυσαν το πρωινό, τραγούδησαν και χόρεψαν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες! Για αυτές τις όμορφες στιγμές, ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ που στις δύσκολες οικονομικά εποχές που περνάμε επέλεξαν να αφιερώσουν στις μαθήτριες/τες μας το χρόνο τους, τα εδέσματά τους και να τις/τους κάνουν να περάσουν τόσο όμορφα.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά , γεμάτη αγάπη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη και καλές δουλειές .

Ευχαριστούμε τη Χριστιανική Εστία Νέων «ΚΙΒΩΤΟΣ» του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας που με την ιδιαίτερη ευαισθησία τους , την ευχάριστη διάθεση τους και την αγνή τους αγάπη προσέφεραν για ακόμη μία χρονιά , δωράκια στους μαθητές –μαθήτριές μας και στους εκπαιδευτικούς τους σχολείου .
Οι μαθητές-τριες του σχολείου μας τραγούδησαν τα κάλαντα, κέρασαν χριστουγεννιάτικα γλυκά και ευχαρίστησαν για τα όμορφα δώρα που έλαβαν . Εμείς τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία,αγάπη και αλληλεγγύη και «Η Κιβωτός» τους να είναι καλοτάξιδη, να προσφέρει φροντίδα ,αγάπη και χαρά στους ανθρώπους και το «άραγμα» της να είναι σε έναν κόσμο καλύτερο, ειρηνικό όπου οι άνθρωποι θα αγαπούν ,θα χαίρονται , θα είναι αλληλέγγυοι και δεν θα χωρίζονται ανάλογα με το σώμα τους , το χρώμα και την θρησκεία όπου η διαφορετικότητα να είναι «φωλιασμένη» στην καρδιά τους.

Το σύλλογο Κολινδρινών Αλεξάνδρειας «Ο Παυσίλυπος» για την προσφορά χρηματικού ποσού, αντί στεφάνου , στη Μνήμη του μέλους του συλλόγου τους Χρυσάφη Αριστομένη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια , στους συγγενείς και στους φίλους του εκλιπόντος.
Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Κολινδρινών Αλεξάνδρειας « Ο Παυσίλυπος» για άλλη μια φορά δείχνουν την ευαισθησία τους για τους μαθητές/τριες του σχολείου μας και αυτό μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία . Τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία