Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Παραιτήθηκε ο Κ. Ναλμπάντης – τις επόμενες μέρες η επιλογή νέου αρχηγού της παράταξης

Επιστολή παραίτησης από τη θέση του δημοτικού συμβούλου απέστειλε στην πρόεδρο του Συμβουλίου, Όλγα Μοσχοπούλου, ο αρχηγός της παράταξης της μείζονος πλειοψηφίας Κώστας Ναλμπάντης. Στην επιστολή έκανε αναφορά στη συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου η Ο. Μοσχοπούλου.

Η παραίτηση έρχεται σε συνέχεια μιας άδειας που ο Κ. Ναλμπάντης είχε λάβει από το Δημοτικό Συμβούλιο πριν από ένα τρίμηνο, λίγο μετά την έναρξη της δημοτικής περιόδου 2019-2023.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά που ακολουθούν την παραίτηση, τον Κ. Ναλμπάντη θα αντικαταστήσει στα έδρανα του Συμβουλίου Δημήτρης Συρόπουλος (ενώ η αμέσως επόμενη είναι σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου η Φ. Τσιαμτσίδου, που έχει μια διαφορά περίπου 100 σταυρών από τον πρώτο επιλαχόντα).

Επίσης αναμένεται κάποια δήλωση από τον ίδιο τον Κ. Ναλμπάντη ενώ μέσα στο επόμενο διήμερο – τριήμερο η πραγματοποίηση συνάντησης των μελών της παράταξης, ώστε να επιλεγεί ο αντικαταστάτης του Κ. Ναλμπάντη στην αρχηγία του “Αξίζουμε Καλύτερα”. Εκτίμηση είναι πως επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Γιάννης Κιρικιλιαννίδης, ο οποίος ήταν το διάστημα της απουσίας του Κ. Ναλμπάντη άτυπα ο αρχηγός της παράταξης.