Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Νίκες στο βόλεϊ για ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων

Με δύναμη και θέληση για τη νίκη, που τελικά επετεύχθη, κατέβηκαν στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.
Στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής (4η αγωνιστική) κέρδισαν τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-0, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το σκορ δείχνει.

Η ομάδα του Γ. Σταυρόπουλου είχε επιμονή και κατάφερε σε συγκεκριμένα και κρίσιμα σημεία να ανατρέψει το εις βάρος τους σκορ και να κερδίσει τελικά με 26-24, 25-21 και 25-22.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων, το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του ΓΑΣ είναι εκτός έδρας στις 19 Ιανουαρίου (ώρα 18:00), με τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Νίκη εκτός έδρας και για την ομάδα κορασίδων του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων.
Για τη 14η αγωνιστική ημέρα, η ομάδα των Τρικάλων που προπονεί η Μαρία Βασιλακάκη, με πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει στο β’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης την ομάδα του Α.Π.Σ. Αιόλος Κατερίνης (σετ: 14-25, 23-25,17-25) και να συνεχίσει έτσι την πολύ καλή πορεία που έχει στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ.
Την επόμενη αγωνιστική, που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου (ώρα 16:00), η ομάδα των Τρικάλων αγωνίζεται με τον Α.Σ. Πάνθεον Λιτοχώρου.