Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Ευχαριστήριο από τους Θεατρομπόμπιρες

Από την παιδική θεατρική ομάδα “Θεατρομπόμπιρες”, που συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία και την περίοδο των γιορτών χάρισε ωραίες στιγμές σε όσους παρακολούθησαν τις παραστάσεις της, εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

“Η παιδική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ» στο ξεκίνημα της του 2020 εύχονται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και ευλογία και γεμάτη παιδικά χαμόγελα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «ΜΥΛΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ» που ήταν ο χορηγός της παράστασης μας « Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» που πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο θέατρο Πλατέος.

Το σύλλογο του Βαρασού Πλατέος για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μας στα παρασκήνια: Χολέβα Γιώτα, Τζούλια Αλεξίου, Καπουνιαρίδου Δήμητρα, Τσιβοπούλου Χριστίνα , Προκοπίου Νατάσα, Ιορδανίδου Αφροδίτη. Το Θωμά Κουτσαμπασόπουλο στην μουσική επιμέλεια και τη Βάσια Κλεάνθη στα φωνητικά. Το ζαχαροπλαστείο Ροδίνι για τα κεράσματα του. Το ΚΤΕΛ ΗΜΑΘΙΑΣ και τον κύριο Γ. Γκλεζάκο που μερίμνησε για τη μεταφορά των παιδιών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον φούρνο «ΑΡΓΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟ» που σε όλες τις δράσεις μας, μας πρόσφερε γλυκίσματα για όλον τον κόσμο. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους γονείς και στον κόσμο που μας στηρίζει! Φυσικά το ευχαριστώ και το μπράβο στα διαδικτυακά μέσα που ενισχύουν και στηρίζουν την προσπάθεια μας !

Οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ υπόσχονται νέες εκπλήξεις και υπέροχες δράσεις στην νέα χρονιά!

Με εκτίμηση Εσερμπόγλου Κορίνα