Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας ΚΔΒΜ Αλεξάνδρειας

Επτά προγράμματα στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξάνδρειας

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας γίνεται γνωστό προς κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δία Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλεξάνδρειας στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλεξάνδρειας μπορούν να δημιουργηθούν νέα τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και στα παρακάτω προγράμματα, για τα οποία και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας:

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά:
Τηλ. : 2333053071 (Κεντρική Δομή)/ 2333023114 (Παράρτημα Ρομά)
Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού (Κεντρική Δομή)/ Πλατεία Παπαντωνίου (Παράρτημα Ρομά)
Email: kentrokoinotitas.alex@gmail.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.