Κατηγορίες
Ημαθία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ημαθία λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας

Από την Α.Δ. Ημαθίας, έχοντας υπόψη την αναμενόμενη από τους μετεωρολόγους κακοκαιρία αλλά και με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων στο Οδικό δίκτυο Ημαθίας, αποφασίστηκε ότι από τις 6 το πρωί της Κυριακής 5 Ιανουαρίου μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου 2020 θα ισχύουν τα εξής:

α) Προσωρινή και πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους φορτηγών οχημάτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας στα κάτωθι τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας:

  • και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (χ/θ 226,000) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (χ/θ 288,500),
  • Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) από χ/θ 39+600 (Γέφυρα Λουδία) έως χ/θ 97+300 (όριά αρμοδιότητας με Π.Ε. Κοζάνης) και
  • Ε.Ο.1 (πρώην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών) από χ/θ 49+300 (Διασταύρωση Μπαλτζή έως χ/θ 62+000 (όρια αρμοδιότητας με Π.Ε. Πιερίας).

β) Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, όπου και όταν απαιτείται.

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν του καθορισμένου χρονικού διαστήματος, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Φορέα του δρόμου και του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.