Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Άγγιξαν επική ανατροπή οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Μίλωνας Γιαννιτσών – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια 3-2

Οι παθιασμένες παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια πήγαν να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι. Παρουσίασαν δύο “πρόσωπα”. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα ήταν ασύνδετη και με λάθη στο παιχνίδι της. Ο Μίλωνας κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι κατέκτησε αυτά τα σετ με 25-12 και 25-14.

Κι ενώ όλα έμοιαζαν τελειωμένα, ξαφνικά η εικόνα άλλαξε. Ο εγωισμός, το πάθος και το πείσμα των μικρών αθλητριών της ομάδας της Αλεξάνδρειας λειτούργησε. Η απόδοσή τους ανέβηκε κατακόρυφα σε όλους τους τομείς, επίθεση – άμυνα – σερβις. Αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν εύκολα στην ισοφάριση των σετ σε 2-2 με 16-25 και 22-25.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ταϊ-μπρέικ. Αμφίρροπο και το πέμπτο σετ όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 10-10. Κάπου εκεί, λίγο η κούραση από την υπερπροσπάθεια, λίγο η απειρία, η νίκη πήγε στην ομάδα των Γιαννιτσών. Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιάννη Σταυρόπουλου εκτός από το βαθμολογικό κέρδος του ενός πόντου, κέρδισε “ψυχολογία” και πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον απέναντι σε έναν παραδοσιακά ισχυρό αντίπαλο!

ΣΕΤ : 25-12, 25-14, 16-25, 22-25, 15-10
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :
Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μαλάμογλου Άρτεμις, Τρύπου Έλσα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τσέρι Τζεσι, Γιοβανοπούλου Ελένη, Παπανικολάου Μαρία
Προπ.: Σταυρόπουλος Γιάννης
Επόμενη αγωνιστική :
Κυριακή 2-2-2020
Ώρα : 9:30 π.μ.
Ακαδ. Αίαντας Κρύα Βρύσης – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια