Κατηγορίες
αθλητικά ΕΠΣ Ημαθίας - Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ποδόσφαιρο

Στο Πλατύ ο ΠΑΟΚ, στο Ροδοχώρι η Νάουσα, δεν θα γίνει το παιχνίδι στον Τριπόταμο

Η δεύτερη κατά σειρά αγωνιστική που θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, διεξάγεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ημαθίας είναι στραμμένα στο Πλατύ και στο Ροδοχώρι, όπου:
α. ο τέταρτος στη βαθμολογία Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
β. Ο τρίτος ΓΑΣ Ροδοχωρίου (που έχασε έδαφος και θέσεις στη βαθμολογία, λόγω της ήττας την προηγούμενη αγωνιστική) υποδέχεται τον δεύτερο ΦΑΣ Νάουσα.

Το παιχνίδι μεταξύ του Αστέρα Τριποτάμου και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας δεν θα διεξαχθεί λόγω πένθους – λόγω του θανάτου του νεαρού συντοπίτη μας στο λατομείο την Παρασκευή, κατόπιν αιτήματος των γηπεδούχων προς την ΕΠΣ και την συναίνεση της ομάδας της Αγίας Μαρίνας (που προς τιμή της έδωσε η ομάδα των φιλοξενουμένων).

Με δυο κουβέντες, τι υπάρχει στα δυο σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής:

Στο Πλατύ, οι γηπεδούχοι, που τις τελευταίες αγωνιστικές κάνουν ένα απίστευτο ντεμαράζ με στόχο μια θέση στην πρώτη τετράδα μέχρι τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, υποδέχονται τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Αγροτικός Αστέρας ΠλατέοςΟ ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα την προηγούμενη αγωνιστική και από το παιχνίδι με το Ροδοχώρι (το οποίο υποχώρησε στη βαθμολογία μετά το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής).

Απ’ τη δική του πλευρά, το Ροδοχώρι θέλει να επανέλθει στη θέση που ήταν και το παιχνίδι με τη Νάουσα (η οποία τη στιγμή αυτή είναι στη θέση που το Ροδοχώρι βρίσκονταν μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική) αποτελεί την “ιδανική ευκαιρία”, αν φυσικά συνδυαστεί και με ένα “ευνοϊκό” αποτέλεσμα στο Πλατύ. Η Νάουσα απ’ τη μεριά της θέλει τη νίκη, έχοντας και αυτή με τη σειρά της τα μάτια της στραμμένα στο Πλατύ, αφού το αποτέλεσμα εκεί επηρεάζει και τη δική της βαθμολογική θέση.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής ημέρας

ΓΑΣ Κοπανός – Α.Ε. Χαρίεσσας
Αχιλλέας Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας
Ένωση Αποστόλου Παύλου – Φίλιππος Μελίκης
Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Κουλούρας
Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Α.Ε. Ποντίων Βέροιας – Θύελλα Σταυρού
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα
Αστέρας Τριποτάμου – Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (το παιχνίδι αναβλήθηκε).