Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Ενημέρωση για τη λαχειοφόρο αγορά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Αγαπητοί γονείς και φίλοι

Καλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Να έχουμε όλοι μια όμορφη, δημιουργική χρονιά, με περισσότερη δύναμη και πίστη στους εαυτούς μας και θέληση για προσωπική και συλλογική βελτίωση.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά τη λήξη της Χριστουγεννιάτικης σχολικής γιορτής, πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρος κλήρωση. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τους τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν τα δώρα της κλήρωσης.

Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6973575645 , 6937433886 και μπορούν να πάρουν το δώρο τους, φέρνοντας το απόκομμα από το τυχερό λαχείο. Τα δώρα θα δοθούν τη Δευτέρα 23/12 στις 13:00 , στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Επίσης η λίστα θα τοιχοκολληθεί στο σχολείο.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μεγάλους χορηγούς μας, που βοήθησαν στην κλήρωση , δηλαδή την κ. Αμοιρίδου Κυριακή, τoν κ. Δελιόπουλο Στέφανο, τον κ. Ουσταμπασίδη Ιωάννη, τον κ. Μαυρίδη Μάκη, την κ. Κοσκερίδου Σοφία, το Πρατήριο καυσίμων Καταφυγιώτης και φυσικά τα καταστήματα της πόλης, που για μία ακόμα φορά μας πρόσφεραν όμορφα δώρα.

Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστούμε όλους εσάς τους γονείς, που μαζί με τα παιδιά σας και φίλους του συλλόγου, μας στηρίξατε και πάλι απλόχερα.

Θα συνεχίσουμε και πάλι τις δράσεις μας για ένα καλύτερο σχολείο των παιδιών μας ,γιατί πραγματικά τους αξίζει.

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας”