Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Δριστάς Στέφανος

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στ. Δριστά

Σε μήνυμά του επί τη ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας  Στέφανος Δριστάς αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητές συμπολίτισσες & αγαπητοί συμπολίτες,

«Χριστός γεννάται σήμερον». Και μαζί με τη γέννηση του Θεανθρώπου γεννιέται και η ελπίδα ότι πλησιάζει για την πατρίδα μας και για όλους μας η ώρα που θα βγούμε από τον οδυνηρό δρόμο της δεινής οικονομικής κρίσης.

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων προτρέπουν όλους μας, να ξαναβρούμε το πραγματικό μήνυμα που μας φέρνει η γέννηση του Κυρίου: την παρουσία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας στην ζωή μας, στην καθημερινότητά μας.

Αγάπη, Ελπίδα, Αλληλεγγύη: είναι οι λέξεις που πρωταγωνιστούν τις Άγιες ημέρες των εορτών. Τα Χριστούγεννα, η μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης, μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά με τον συνάνθρωπό μας και στέλνουν δυνατά μηνύματα για την ίδια την κοινωνία μας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλογιστούμε τι συμβαίνει γύρω μας, να νοιαστούμε για τον διπλανό μας, να χαρίσουμε αγάπη με όποιον τρόπο μπορούμε. Για ακόμη μία φορά οφείλουμε να στηριχθούμε στην αγάπη και στο ήθος που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Να ενστερνιστούμε τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων, αυτά της ειρήνης, της αλληλοβοήθειας, του αλληλοσεβασμού. Να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για εμάς τους ίδιους και τους συνανθρώπους μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο υγεία, το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΈΤΟΣ!!

Στέφανος Δριστάς

Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας