Κατηγορίες
Ημαθία Νάουσα χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Η Νάουσα υποδέχθηκε τον Αϊ Βασίλη στην αίθουσα «Καμίνι»

Με χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν την Κυριακή (15/12/2019) στην Νάουσα, μικροί και μεγάλοι τον Αϊ Βασίλη που κατέβηκε από το φουγάρο στην αίθουσα «ΚΑΜΙΝΙ», στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας, τον ΕΟΣ και την Γυμναστική Ένωση Νάουσας.

Ο Αϊ Βασίλης σκόρπισε χαμόγελα και μοίρασε δωράκια στα παιδιά, τα οποία διασκέδασαν με διαδραστικά παιχνίδια από τον σύλλογο «ΑRTVILLE» και τους ανιματέρ και ξυλοπόδαρους της ομάδας «ΚΙΡΚΟ».

Στην συνέχεια ο κόσμος συνόδευσε τον Αϊ Βασίλη στο «Πάρκο του Χιονιού» μαζί με τους αθλητές τους ΕΟΣ Νάουσας και της Γυμναστικής Ένωσης, καθώς και τους τυμπανιστές του σχήματος «Agua Doce» που ξεσήκωσαν την πόλη με τους ρυθμούς των κρουστών τους!

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας ευχήθηκε καλές γιορτές στα παιδιά και τους γονείς τους και τους ευχαρίστησε για την θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δώρα Μπαλτατζίδου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής, ενώ στην όμορφη εορταστική εκδήλωση “Santa Claus is ΚΑΜ..ing” παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Παύλος Αδαμίδης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Γιώργος Τριανταφύλλου και Βασίλης Τζουβάρας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εθελοντικές ομάδες και πλήθος κόσμου.