Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλεϊ: ήττα για τα κορίτσια του ΓΑΣ αλλά εμφάνιση – παρακαταθήκη για το μέλλον

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι παγκορασίδων στο βόλεϊ μεταξύ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και του Ίκαρου Έδεσσας.
Ένα παιχνίδι που κράτησε δυόμισι ώρες και καθήλωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και έληξε με σκορ 2-3.

Τα κορίτσια του ΓΑΣ έχασαν, όμως η απόδοσή τους στο παιχνίδι με τον περσινό πρωταθλητή είναι παρακαταθήκη για το μέλλον, αφού δείχνει πολλά και… προετοιμάζει τους φιλάθλους για το μέλλον!

Κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν όταν με την λήξη του, καταχειροκροτήθηκαν απ’ όλους τους φιλάθλους όλες οι αθλήτριες και των δύο ομάδων!

Για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, που προπονεί ο Γ. Σταυρόπουλος, αγωνίστηκαν οι:
Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Μαλαμογλου Άρτεμις, Τρύπου Έλσα, Τσέρι Τζεσι,Μάγου Μαρία, Παπανικολάου Μαρία, Σαλιαρα Νικολέτα, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Γιοβανοπουλου Ελενη.
Προπ.: Σταυρόπουλος Γιάννης

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Φέτος η ομάδα των παγκορασίδων μας είναι μία νεοσύστατη ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από κορίτσια που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνες πρωταθλήματος. Όπως όλα τα ομαδικά αθλήματα έτσι και το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που χρειάζεται τη πλήρη συνεργασία των έξι ατόμων που βρίσκονται στο παρκέ. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται πολύ χρόνος και πολλά παιχνίδια ώστε να “δέσει” η ομάδα.

Όταν αυτή η ομάδα φτάνει μία ανάσα από την νίκη, χάνοντας τον αγώνα στο ται μπρεικ από τον περσινό πρωταθλητή του δευτέρου ομίλου της Ε.Σ.Π.Ε.Μ., τον Ίκαρο Έδεσσας, τότε φαίνεται ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ ψυχή και λαμπρό μέλλον. Έτσι ο Γ.Α.Σ. κατάφερε να πάρει εναν υπερπολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος.

Σήμερα αποκαλύφθηκε η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται από τις αθλήτριές μας και το “προπονητικό team”!
Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα που “χτίζεται”… Keep walking
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και στους προπονητές τους.” αναφέρει ο ΓΑΣ στην ανακοίνωσή του.