Κατηγορίες
Περισκόπηση

Χρόνια μας πολλά (γίναμε 12…) και πάρα πολλά ευχαριστώ!!!

Η 1η του Νοέμβρη εδώ στην Περισκόπηση είναι κάτι παραπάνω από μια … πρωτομηνιά!
Είναι ημέρα “γενεθλίων”.
Η πρώτη ανάρτηση της Περισκόπησης βγήκε στο διαδίκτυο την 1η Νοεμβρίου του 2007. Ο χρόνος περνά και τη στιγμή αυτή η Περισκόπηση είναι το πιο παλιό blog της περιοχής της Αλεξάνδρειας.

Μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια έγιναν πολλά και διάφορα. Και τι δεν περάσαμε, και τι δε σχολιάσαμε μαζί αυτά τα 12 χρόνια: καλές και κακές στιγμές της περιοχής και της χώρας, μνημόνια, εκλογές, εκδηλώσεις μικρές και μεγάλες, καλοκαίρια και χειμώνες (που λέει και το άσμα), καλές και κακές ειδήσεις, στήλες και σχόλια, πρωτιές σε διάφορα πράγματα (ευτυχώς όχι δυσάρεστα ή που μας χαλάνε τη διάθεση  – αλλά με ζωντανές μεταδόσεις, vlog και άλλα, δείτε ΕΔΩ), συνεντεύξεις, παράθεση απόψεων και άλλα πολλά.

Πάντα έγκυρα, με άποψη και πρωτότυπο περιεχόμενο.

Ο κατάλογος είναι μεγάλος – οι πιο νέοι αναγνώστες μπορούν να πάρουν μια ιδέα για την Περισκόπηση ΕΔΩ, ενώ πιο πολλά θα έχουμε στο επόμενο βίντεο.

Ευχαριστούμε όσους αυτά τα χρόνια συνεργάστηκαν ή συνεργάζονται μαζί μας. Αλλά κυρίως ευχαριστούμε εσάς. Που όλα αυτά τα χρόνια είστε μαζί μας. Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε η Περισκόπηση. Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!