Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική Πλατύ πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Οι “Θεατρομπόμπιρες” παρουσίασαν την παράσταση “Μια φορά και έναν καιρό…”

Η διαδραστική θεατρική παράσταση “Μια φορά και έναν καιρό…” παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.

Στην παράσταση, για την πραγματοποίηση της οποίας συνεργάστηκαν ο πολιτιστικός σύλλογος του Πλατέος “Η Αστερούπολη” και οι “Θεατρομπόμπιρες” της Κορίνας Εσερμπόγλου ήταν ένα διαδραστικό παραμύθι όπου το καλό πολεμάει με το κακό και η διαφορετικότητα ενώνει δυο κόσμους.


Εξαιρετικές ήταν οι ερμηνείες όλων των συμμετεχόντων και όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά εδώ στην Περισκόπηση ο τόπος μας έχει νέα παιδιά – κάθε ηλικίας – τα οποία απλά χρειάζονται την ώθηση και τους χώρους για να εκφραστούν αλλά και να δώσουν σε εμάς τους υπόλοιπους την ευκαιρία να παρακολουθούμε καλές παραστάσεις, μουσικές ή θεατρικές ή άλλες εκδηλώσεις.

Η συγκεκριμένη παράσταση ήταν η τελευταία εκδήλωση που διοργάνωσε η Αστερούπολη πριν από τη μεγάλη (8ήμερη) εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Πλατύ, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό – από τις 24 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλλαν στο να παρουσιαστεί αυτή η παράσταση, ιδιαίτερα όμως στους μικρούς πρωταγωνιστές της.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο από την παράσταση (που χάρισε γέλιο αλλά είχε και πολλά σημεία που έδιναν τροφή για σκέψη) καθώς και φωτογραφίες