Κατηγορίες
αθλητικά ποδόσφαιρο

Μπορεί να κέρδισε 27-0, όμως…

Μια ποδοσφαιρική ιστορία που σηκώνει πολλή κουβέντα επαναλήφθηκε στην Ιταλία (παρόμοια σκορ έχουμε δει σε παγκόσμια πρωταθλήματα, όταν το 2001 η Αυστραλία κέρδισε με 31-0 την Αμερικανική Σαμόα σε αγώνα προκριματικών του Μουντιάλ του 2002 ή όταν η Γερμανία έκανε εκείνο το 1-7 κόντρα στην ανύπαρκτη Βραζιλία στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 2014). Η συζήτηση αφορά το σκορ και το κατά πόσο μια ομάδα που είναι κλάσεις ανώτερη από την αντίπαλό της μπορεί να σκοράρει ασταμάτητα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη συγκεκριμένα πράγματα – πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ παιδιών, για παιδικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Invictasauro και Marina Calcio έληξε με 27-0.

Ο πρόεδρος όμως της ομάδας ποδοσφαίρου Invictasauro, Paolo Brogelli, επέλεξε να απολύσει τον προπονητή και να ζητήσει συγνώμη από τους αντιπάλους.

Ο αντίπαλος πάντοτε είναι σεβαστός και σήμερα αυτό δε συνέβη. Με την ιδιότητα του προέδρου ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την ομάδα Marina. Κάνω γνωστό πως το Δ.Σ. αποφάσισε, ομόφωνα, την απομάκρυνση του κ. Roccini. Οι τεχνικοί μας πρέπει να έχουν ως έργο τους την προπόνηση και, κυρίως, την εκπαίδευση των παιδιών. Αυτό δε συνέβη σήμερα” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας.