Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Δήμος Αλεξάνδρειας Πλατύ

Ισχυρή βροχόπτωση στο Δήμο Αλεξάνδρειας (video) – κλειστά σχολεία σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη

Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου την περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, όπως και άλλες περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία.

Γύρω στις 8 το πρωί η βροχή ήταν τόσο δυνατή στην περιοχή της πόλης της Αλεξάνδρειας που η ορατότητα ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη, οι δρόμοι επικίνδυνοι λόγω του όγκου του νερού που είχε συσσωρευτεί στο οδόστρωμα ενώ δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί που επέλεξαν να σταματήσουν στο πλάι και να αναμένουν να μειωθεί η ένταση της βροχής και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους (μια διαδρομή που ούτως ή άλλως γίνονταν με χαμηλή ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τα 20-30).

 

Μεγάλος όγκος βροχής έπεσε όπως μας ενημέρωσαν φίλοι της Περισκόπησης και στην περιοχή της Μελίκης ενώ η περιοχή του Πλατέος ήταν η τελευταία χρονικά που χτύπησε το πολύ έντονο κύμα της βροχής.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, από το δήμαρχο Αλεξάνδρειας αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Μελίκης και Αλεξάνδρειας του Δήμου μας, για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας, τα παιδιά θα αποχωρούν – απομακρύνονται από τις σχολικές μονάδες μόνο με τη παρουσία ή συγκατάθεση γονέων ή κηδεμόνων.