Κατηγορίες
Ημαθία

Συγχαρητήριο Καλαϊτζίδη για Τζιτζικώστα και εκλογές της ΕΝΠΕ

Με αφορμή την πρωτιά της παράταξης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στις εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (η παράταξη του Α. Τζιτζικώστα “Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες” έλαβε 195 ψήφους σε σύνολο 275 εγκύρων ψηφοδελτίων – ποσοστό 70,9%), ο αντιπερειφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης αναφέρει:

“Στις χθεσινές εκλογές για τη νέα διοίκηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), ο συνδυασμός μας, “Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες”, με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, πέτυχε μια σαρωτική νίκη με ποσοστό 70,9% συγκεντρώνοντας 195 ψήφους σε σύνολο 275.

Πρόκειται για ένα αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα που δρομολογεί τις εξελίξεις ενόψει της συνεδρίασης του νέου Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, για να συγκροτηθεί σε σώμα και είναι βέβαιη η εκλογή του Περιφερειάρχη μας, στη θέση του προέδρου της Ένωσης.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον συνδυασμό μας, στον πανάξιο Απόστολο Τζιτζικώστα και στους εκλεγέντες.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τιμά την Αυτοδιοίκηση και είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσει και πάλι, την ξεκάθαρη εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του, η περιφερειακή αυτοδιοίκηση της χώρας. Είμαι το ίδιο σίγουρος ότι θα πετύχει εξαιρετικά και στο νέο έργο που αναλαμβάνει.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας”

* Ο Κώστας Καλαϊτζίδης μετείχε στη γενική συνέλευση και στις εκλογές της ΕΝΠΕ, που έγιναν στην Αθήνα στις 13/11/2019.