Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Ρεκόρ εγγραφών στο τμήμα πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Σε δελτίο τύπου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια σχετικά με τη νέα χρονιά αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Η μεγάλη οικογένεια του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ… ΦΕΤΟΣ με ρεκόρ εγγραφών ❗
Όλοι εσείς μας έχετε στην “κορυφή”. Με την συμμετοχή σας, κάναμε ένα μεγάλο ρεκόρ εγγραφών στο τμήμα Πετοσφαίρισης! Νέα πρόσωπα, καινοτόμες ιδέες, οργάνωση, υπευθυνότητα.


Διορθώσαμε τα λάθη του παρελθόντος, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τις/τους αθλήτριες/τες του Συλλόγου μας.
Κάποιες φορές ξεχνάμε τι θα πει ομάδα και εστιάζουμε μόνο στις νίκες ή στις ήττες της. Η πραγματική ουσία μιας ομάδας είναι οι “αρχές” που την διακατέχουν δηλαδή το ήθος της, η ομαδικότητα, η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση, η αποφυγή της αλαζονείας στις νίκες κι η ηττοπάθεια στις ήττες!

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
Φέτος η γυναικεία μας ομάδα απαρτίζεται από έμπειρες και καταξιωμένες αθλήτριες αλλά και από μικρότερες ηλικιακά που έχουν την τύχη να αποκομίσουν πλούσιες και σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
Η ομάδα των παγκορασίδων αποτελείται από 2-3 πιο έμπειρες αλλά κυρίως από πολλές νεαρές αθλήτριες που θα πάρουν ενεργό ρόλο σε αγώνες για πρώτη φορά. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα σε λίγες μέρες με απεριόριστη όρεξη για δουλειά δίχως καμία έπαρση.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
Η σοβαρή “δουλειά” συνεχίζεται και στα τμήματα υποδομής καθώς αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. Θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή σε διάφορα “μίνι” τουρνουά σε όλη την κεντρική Μακεδονία.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γι αυτήν την πρωτοφανή σε μέγεθος συμμετοχή σας!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που εμπιστεύεστε το Γ.Α.Σ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που εμπιστεύεστε τους άριστα καταρτισμένους προπονητές μας και την Διοίκηση. Υπόσχεση μας ότι θα προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο με γνώμονα την ανάπτυξη των παιδιών μας και του αθλήματος.

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ένας σύλλογος με ένδοξο παρελθόν, “λαμπρό” παρόν, ευοίωνο μέλλον!!!