Οι “Θεατρομπόμπιρες” παρουσίασαν την παράσταση “Μια φορά και έναν καιρό…”

θέατρο-κινηματογράφος-μουσική Πλατύ πολιτισμός - ψυχαγωγία

Η διαδραστική θεατρική παράσταση “Μια φορά και έναν καιρό…” παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.

Στην παράσταση, για την πραγματοποίηση της οποίας συνεργάστηκαν ο πολιτιστικός σύλλογος του Πλατέος “Η Αστερούπολη” και οι “Θεατρομπόμπιρες” της Κορίνας Εσερμπόγλου ήταν ένα διαδραστικό παραμύθι όπου το καλό πολεμάει με το κακό και η διαφορετικότητα ενώνει δυο κόσμους.


Εξαιρετικές ήταν οι ερμηνείες όλων των συμμετεχόντων και όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά εδώ στην Περισκόπηση ο τόπος μας έχει νέα παιδιά – κάθε ηλικίας – τα οποία απλά χρειάζονται την ώθηση και τους χώρους για να εκφραστούν αλλά και να δώσουν σε εμάς τους υπόλοιπους την ευκαιρία να παρακολουθούμε καλές παραστάσεις, μουσικές ή θεατρικές ή άλλες εκδηλώσεις.

Η συγκεκριμένη παράσταση ήταν η τελευταία εκδήλωση που διοργάνωσε η Αστερούπολη πριν από τη μεγάλη (8ήμερη) εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Πλατύ, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό – από τις 24 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλλαν στο να παρουσιαστεί αυτή η παράσταση, ιδιαίτερα όμως στους μικρούς πρωταγωνιστές της.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο από την παράσταση (που χάρισε γέλιο αλλά είχε και πολλά σημεία που έδιναν τροφή για σκέψη) καθώς και φωτογραφίες

 

 

 

 

Μη χάνετε τίποτε, συνδεθείτε με την Περισκόπηση σε facebook, twitter, youTube, instagram.