Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική πολιτισμός - ψυχαγωγία

“Η Πεντάμορφη και το Τέρας” στη Βέροια και στη Νάουσα (23 και 24 Νοεμβρίου)

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, πιστή στο ραντεβού της, παρουσιάζει παιδικό φαντασμαγορικό μιούζικαλ “Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ”.
Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν αγαπημένα μας πρόσωπα απ΄το θέατρο και την τηλεόραση όπως ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ και η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ στο ρόλο της ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ,

Το έργο θα ανέβει σε ΒΕΡΟΙΑ & ΝΑΟΥΣΑ.

Στη ΒΕΡΟΙΑ οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθύν στην “ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ” ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ώρες παραστάσεων: 6μ.μ. & 7.30μ.μ.
Στη ΝΑΟΥΣΑ για μία πρωινή παράσταση στις 11π.μ. στο “ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ” ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι 8€ και στο ταμείο 10€.
Προπώληση στο βιβλιοπωλείο “ΕΠΙΚΑΙΡΟ” στη Βεροια, και στη Ναόυσα στο “CAFE HOME” Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Τηλ. για πληροφορίες 6973 056635

Μία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

“Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ” ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟ ΝΤΕ ΒΙΛΕΝΕΒ, με καταγωγή από την πόλη του Φωτός.
Αυτή την υπέροχη ιστορία ΑΓΑΠΗΣ που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της ΓΑΛΛΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι εμπλουτισμένη με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΓΕΛΙΟ – ΘΕΑΜΑ!

Μία παράσταση που το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 έλαβε μέρος σε πολλά ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ…
Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα ή την ψυχή και την καρδιά; Τι είναι όμορφο και τι άσχημο;
Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ’ την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.

Στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ενώ το ρόλο της ΠΕΝΑΜΟΡΦΗΣ υποδύεται η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ
Μαζί τους είναι η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ.

Τη Διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες της έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ, τη μουσική έκανε ο αγαπημένος μας σε όλους ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, τη παράσταση με τα εντυπωσιακά κοστούμια έντυσε η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ και το σκηνικό δημιούργησε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ.