Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Εντυπωσιακό “ντεμπούτο” για το τμήμα παγκορσίδων του ΓΑΣ στο βόλεϊ

Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν οι μικρές αθλήτριες του Γ.Α.Σ. απέναντι στην ομάδα του Αίαντα Κρ. Βρύσης, γεγονός που θα τις βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς αγωνίζονται στον δυσκολότερο όμιλο της Ε.Σ.Π.Ε.Μ..

Μπαίνοντας αποφασιστικά από την αρχή του αγώνα, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στις αντιπάλους τους. Έχοντας σε καλή μέρα όλα τα κορίτσια, ο coach Σταυρόπουλος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριές του κι αυτές τον ικανοποίησαν με την απόδοσή τους.

Σημαντικό γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά πολλά κορίτσια και από τις δύο ομάδες. Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας για την ανάδειξη όλο και περισσοτέρων ταλέντων.

“Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στο προπονητικό “team”. Ευχαριστούμε πολύ το φίλαθλο κοινό για την στήριξη της ομάδας της πόλης μας.” καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

ΣΕΤ : (25-14) (25-16) (25-16)

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :
Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Μαλάμογλου Άρτεμης, Τσέρι Τζεσι,Μάγου Μαρία, Παπανικολάου Μαρία, Σαλιάρα Νικολέτα, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Φωτιάδου Κωνσταντίνα, Γιοβανοπουλου Ελενη.
Προπ.:Σταυρόπουλος Γιάννης

Επόμενη αγωνιστική :
Κυριακή 1/12/2019
Ωρα 14.00
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Ίκαρος Έδεσσας