Κατηγορίες
αγορά Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Δράση για το μητρικό θηλασμό στην αγορά της Αλεξάνδρειας

Η ΑΛΚΥΟΝΗ συμμετέχει στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας , ο οποίος σε συνεργασία με τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας οργανώνει δράση με θέμα “Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό” στην αγορά της πόλης της Αλεξάνδρειας.

Η εκστρατεία ενημέρωσης με θέμα “Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό” για τη δημιουργία συνθηκών που επιτρέπουν και προάγουν τον Μητρικό Θηλασμό σε εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις, αποτελεί μια από τις δράσεις της ΑΛΚΥΟΝΗΣ.

Ήδη, έχει γίνει σε πολλές πόλεις της χώρας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ιδιοκτητών καταστημάτων _επιχειρήσεων , σχετικά με τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού ως εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό κεφάλαιο.
Τα καταστήματα το οποία έχουν ενταχθεί και συνεχίζουν να εντάσσονται στη δράση είναι καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, κομμωτήρια, αρτοποιεία, φαρμακεία, ιατρεία, καταστήματα ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών και οικιακών ειδών, ένδυσης και υπόδησης, βιβλιοπωλεία, κ.α.

Οι επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει φιλικές προς το θηλασμό φέρουν ειδικό σήμα και είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα της ΑΛΚΥΟΝΗΣ ώστε να διευκολύνεται η αναζήτηση τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12, 13 και 18 Νοεμβρίου 2019