Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Ερώτηση του Μ. Παπαδόπουλου για τη διαχείριση των συσκευασιών των φυτοφαρμάκων

Ερώτηση για το μέγα ζήτημα της διαχείρισης των συσκευασιών των φυτοφαρμάκων έκανε ο σύμβουλος Μάνος Παπαδόπουλος στη συνεδρίαση της Τετάρτης (2/10).

Το πρόβλημα είναι όντως οξύ και το γνωρίζουν όλοι, και στην ερώτηση που απευθύνονταν προς της διοίκηση ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας μετέφερε στο ΔΣ την κοινή διαπίστωση ότι στα χωριά μας υπάρχει όντως πρόβλημα και ζητούσε να μάθει αν ο Δήμος έπραξε κάτι προς την κατεύθυνση της λύσης του προβλήματος αυτού (ενημέρωση των αγροτών, ειδικοί κάδοι στα χωριά του Δήμου κλπ).

Στην απάντησή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ανέφερε πως στην προηγούμενη περίοδο είχε γίνει μια σοβαρή προσπάθεια, με τη συμμετοχή του Δήμου, αγροτών, προμηθευτών αγροτικών εφοδίων. “Δεν απέδωσε αυτή η προσπάθεια, είναι κάτι που πρέπει να το δούμε… δεν είδα ότι κάτι ευδοκίμησε”, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ο οποίος συμφώνησε με τον ερωτώντα σύμβουλο ότι πρόκειται για σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.