Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας εργασία ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας

Δώδεκα άτομα θα προσλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας

Την πρόθεσή της να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός Καθηγητή Χορωδίας ΤΕ και 11 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ανακοίνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 1 καθηγητής χορωδίας για τη λειτουργία των Δημοτικών Χορωδιών (Μελίκης & Πλατέος), καθώς και 11 ακόμη άτομα (με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση) για την υλοποίηση Γενικών και Ειδικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.), μεγάλης διάρκειας – περιόδου 2019-2020.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες, έως και Παρασκευή 8/11/2019. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οδός Βεροίας – Δημοτικό Κολυμβητήριο, Τ.Κ.59300 Αλεξάνδρεια, απευθύνοντάς την στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας, υπόψη κας Ανθής Παπαδοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2333053441 – 53442).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ΕΔΩ.