Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αλεξάνδρεια λόγω της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου

Λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Συγκεκριμένα:

– Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων, κατά τις ώρες από 11:00 έως 11:30 στις παρακάτω οδούς:

Επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.
Επί της οδού Ναούσης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων, από ώρα 11:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης στις παρακάτω οδούς:

Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Κομνηνών
Επί της οδού Αριστοτέλους στο ρεύμα κυκλοφορίας από την συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα προς την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Παύλου Μελά από την συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Ναούσης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως
την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Εθν. Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Εθν. Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Ταγματάρχου Γεωργούλη από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Α. Παπάγου από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Σ. Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Θ. Σοφούλη από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
Επί της οδού Φιλίππου από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου

– Απαγορεύεται η στάση και της στάθμευση παντός είδους οχημάτων, κατά τις ώρες από ώρα 09:00 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.