Κατηγορίες
περιβάλλον Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου

Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου: Φθινόπωρο – καιρός για δράσεις και εκδηλώσεις!

Ο Σεπτέμβριος έχει μπει δυναμικά και ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου συμμετέχει για το μήνα αυτό σε μία σειρά εκδηλώσεων:

– 12-14 Σεπτεμβρίου: θα βρείτε τον Φορέα στο ενημερωτικό σταντ στο 9ο Greenwave Festival, στο Πάρκο Ξαρχάκου. Το οικολογικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης έχει φέτος ως θέμα την κλιματική κρίση.


– Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου: ο Φορέας συμμετέχει στην 8η Οικογιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας (20-22 Σεπτεμβρίου), στο Πάρκο Νέας Ελβετίας για να παρουσιάσει το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού (θέμα: Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού: φύση, βιοποικιλότητα και άνθρωποι). Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ.

– Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου: Ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου συμμετέχει στην παγκόσμια κινητοποίηση για το κλίμα παίρνοντας μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο Λευκό Πύργο, Climate Strike Thessaloniki, στις 6:30 το απόγευμα. Μαζί με εκατομμύρια ακόμη πολίτες σε όλο τον κόσμο απαιτούμε κλιματική δικαιοσύνη και άμεσες δράσεις για την αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης.